Изключително развълнувани сме да обявим, че за първи път в България именно ние организираме грандиозно trunk show, по време на което ще представим впечатляваща селекция модели от последната колекция Shades of Couture на нашите дългогодишни партньори Luce Sposa.

Това събитие, единствено по рода си в България ще се проведе между 15.03 и 27.03. Разбира се, за да можем да обърнем специално внимание на всяка булка, пробите ще се осъществяват само с предварително записан час и ще бъдат с продължителност два астрономически часа.

А за да бъде преживяването ви още по-влънуващо, ще ви посрещнем с шампанско и сладки изкушения, предоставени от нашите приятели и партньори от Vila Yustina и 100 грама сладки.

Изненадите не свършват до тук! Всички предварителни поръчки в този период ще бъдат с 20% отстъпка и специален подарък от нас!

Условия на промоцията:

  • Корекциите не са включени в намалените цени на роклите;
  • Намалението е валидно само при пълно заплащане на сумата за поръчка;
  • Пробите се извършват само с предварително записан час.

Доверявайки се на опита си избираме само най-красивите булчински рокли дело на талантливи и доказали се дизайнери по целия свят. Избирайки от техните колекции ние представяме на своите булки само най-добрите модели.

Към момента сме официални представители на три от най-известните марки в света на булчинските рокли – WONÁ Concept, Luce Sposa и Ida Torez.

Нашата цел е посещението Ви при нас да бъде приятно, изпълнено с емоции и запомнящо се!

Повече за работата на дизайнерите, както и всички техни колекции можете да научите на официалния сайт на марката –https://lucesposa.com.

Atelier Ivoire – Wedding dresses and more!

Comments (6)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *