Само на 24.10 и 25.10 ще имате възможността да се възползвате от ексклузивна отстъпка от 15% при поръчка на булчинска рокля при нас. А за да бъде визията ви още по-разкошна ние ще ви подарим и воал!
Разбира се изненадите не свършват до тук – всички налични в Ателието ни рокли от Колекции 2020 също ще бъдат на преференциални цени:

  • Роклите на WONÁ Concept ще бъдат с 1000 лв. отстъпка от цената.
  • Моделите на Luce Sposa ще бъдат със 700 лв. отстъпка от цената.

И за да бъде преживяването ви при нас истински приятно всички проби ще бъдат само с предварително записан час. Побързайте и се обадете на +359 889314141. Очакваме ви!

Подробности за промоцията:

  • Корекциите не са включени в намалените цени на роклите;
  • Намалението е валидно само при пълно заплащане на сумата за поръчка или покупка;
  • Пробите се извършват само с предварително записан час;
  • За воал подарък можете да избирате единствено между изчистени модели с различни дължини и брой пластове. Моделите с допълнителни декорации и дантели не са включени в офертата за подарък.

Доверявайки се на опита си избираме само най-красивите булчински рокли дело на талантливи и доказали се дизайнери по целия свят. Избирайки от техните колекции ние представяме на своите булки само най-добрите модели.

Към момента сме официални представители на три от най-известните марки в света на булчинските рокли – WONÁ Concept, Luce Sposa и Ida Torez.

Нашата цел е посещението Ви при нас да бъде приятно, изпълнено с емоции и запомнящо се!

Повече за работата на дизайнерите, както и всички техни колекции можете да научите на официалните сайтове на марките –https://lucesposa.com и https://wonaconcept.com.

Atelier Ivoire – Wedding dresses and more!