официална рокля, вечерна рокля, бална рокля, абитуриентски рокли, официални рокли, вечерни рокли, цветни рокли, рокли с ръкави, рокли с пайети, къси рокли, дълги рокли,oficialni rokli, abiturientski rokli, vecherni rokli, бални рокли, balni rokli, бални рокли 2020, рокли с камъни, рокли с цепка

Официална рокля 19104

Красива официална рокля част от колекция Glam Vibes 2019 by Crystal Design. Изработена е от специална материя с втъкани пайети. Акцент на модела са изящните дълги ръкави, както и нежният колан, който подчертава талията.

Стара цена: 1820 лв.
Намалена цена за наличната рокля: 1000лв.

Моделът се предлага в следните цветове: капучино, емералд, бледо розово и графитено сиво.

Наличната ни мостра е в цвят бледо розово.

Glam Vibes 2019 by Crystal Design

Колекция Glam Vibes 2019 на световната марка Crystal Design е нашето предложение към модерните дами, които търсят нещо различно и авангардно. Официални рокли, които се отличават със запомнящи се кройки, модерни елементи и впечатляващи материи – на това ще станат свидетели нашите клиенти през предстоящия  сезон 2020. Цветовете отново са в характерните за дизайнерката нюанси на капучиното, пудрата и червеното. И през 2020-та година дамите на Crystal Design  ще се отличават със загадъчен блясък, секси акценти и нежни линии.

Ние знаем, че всяка дама иска да бъде различна и неповторима. Затова избираме дизайнерите, с които да работим по отличаващия се стил, който не може да бъде сбъркан. Това е и причината моделите от колекциите на Crystal Design да присъстват винаги в нашето портфолио – модерните материи, впечатляващите дантели и иновативните кройки са само част от акцентите, които пленяват окото на всяка дама докоснала се до тях. Когато решаваме какво да представим пред своите клиенти винаги се стараем се да избираме булчински рокли, които да бъдат различни и неповторими.

Доверявайки се на опита си избираме само най-красивите булчински и официални рокли дело на талантливи и доказали се дизайнери по целия свят. Избирайки от техните колекции ние представяме на своите клиенти само най-добрите модели.

Към момента сме официални представители на три от най-известните марки в света на булчинските и официални рокли – Crystal Design, Elena Vasylkova и Ida Torez.

Нашата цел е посещението Ви при нас да бъде приятно, изпълнено с емоции и запомнящо се!

Повече за моделите и работата на световната марка Crystal Design можете да научите на официалния сайт на марката – https://crystaldesigncouture.com

Atelier Ivoire – Wedding dresses and more!