сватбена рокля, булчинска рокля, булчински рокли, сватбени рокли, булчински рокли с ръкави, булченски рокли, булчински рокли с дантела, булчински рокли с гол гръб, обемни булчински рокли, булчински рокли принцеса, цветни булчински рокли, евтини булчински рокли, бели булчински рокли, булчински рокли 2020, сватбени рокли 2020, колекции 2020, сватбени рокли софия, булчински рокли софия, сватбени рокли цени, булчински рокли цени, best friday sale

Vilma

Запомняща се булчинска рокля тип А-линия част от колекция Paris 2019 by Crystal Design. Изработена е изцяло от фин италиански тюл покрит с пайети. Горната част е допълнително декорирана от апликации френска дантела. Акценти на модела са V-образният гол гръб и дългите ръкави.

Цена при поръчка: 2860 лв.

Цена на наличната рокля: 990 лв.

Paris 2019 by Crystal Design 

Колекция Paris 2019 на световната марка Crystal Design е нашето предложение към модерните булки, които търсят нещо различно и авангардно. Булчински рокли, които се отличават със запомнящи се кройки, модерни елементи и впечатляващи материи – на това ще станат свидетели нашите клиенти през предстоящия  сватбенсезон 2020. Цветовете отново са в характерните за дизайнерката нюанси на капучиното, пудрата и червеното. И през 2020-та година булкитена Crystal Design  ще се отличават със загадъчен блясък, секси акценти и нежни линии.

Ние знаем, че всяка булкаиска да бъде различна и неповторима. Затова избираме дизайнерите, с които да работим по отличаващия се стил, който не може да бъде сбъркан. Това е и причината моделите от колекциите на Crystal Design да присъстват винаги в нашето портфолио – модерните материи, впечатляващите дантели и иновативните кройки са само част от акцентите, които пленяват окото на всяка дама докоснала се до тях. Когато решаваме какво да представим пред своите булкивинаги се стараем се да избираме булчински рокли, които да бъдат различни и неповторими.

Доверявайки се на опита си избираме само най-красивите булчински и официални рокли дело на талантливи и доказали се дизайнери по целия свят. Избирайки от техните колекции ние представяме на своите клиенти само най-добрите модели.

Към момента сме официални представители на три от най-известните марки в света на булчинските рокли – WONÁ Concept, Luce Sposa и Ida Torez.

Нашата цел е посещението Ви при нас да бъде приятно, изпълнено с емоции и запомнящо се!

Повече за моделите и работата на световната марка Crystal Design можете да научите на официалния сайт на марката – https://crystaldesigncouture.com

Atelier Ivoire – Wedding dresses and more!