Birthday Sale – 15% отстъпка при поръчка и специален подарък от клиники Derma-Act!

На 14-ти февруари Ателие Ивоар става на 11 години!

11 години през които направихме щастливи стотици булки, създадохме приятелства за цял живот и ставахме част от вашите специални мометни. Пожелаваме си следващите 11 години да са поне толкова прекрасни и вълнуващи, колкото и изминалите до сега.

Само през февруари подаряваме на всяка булка 15% отстъпка при поръчка и специален подарък – ваучер за 20% намаление за процедури в клиники Derma-Act. 

И за да бъде преживяването ви при нас истински приятно всички проби ще бъдат само с предварително записан час. Побързайте и се обадете на +359 889314141. Очакваме ви!

Условия на промоцията:

  • Корекциите не са включени в намалените цени на роклите;
  • Намалението е валидно само при пълно заплащане на сумата за поръчка;
  • Пробите се извършват само с предварително записан час;
  • Срок на намалението – от 1.02. до 29.02.

Доверявайки се на опита си избираме само най-красивите булчински рокли дело на талантливи и доказали се дизайнери по целия свят. Избирайки от техните колекции ние представяме на своите булки само най-добрите модели.

Към момента сме официални представители на три от най-известните марки в света на булчинските рокли – WONÁ Concept, Luce Sposa и Esmée Bridal. Разгледайте моделите от последните колекции 2024 тук.

Нашата цел е посещението Ви при нас да бъде приятно, изпълнено с емоции и запомнящо се!

Повече за работата на дизайнерите, както и всички техни колекции можете да научите на официалния сайт на марката –https://www.lucesposa.com

Atelier Ivoire – Wedding dresses and more!

Comments (21)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *