Best Friday Sale vol.3 e намаление като никое друго!

Само на 18.11.22/петък/ всички налични булчински рокли при нас ще бъдат с 1000 лв. отстъпка от цената. Да, точно така – 1000 лв. Всички модели от колекции 2022 и 2023 на WONÁ Concept, Luce Sposa и Esmée Bridal ще участват в намалението.

Само 10 булки ще могат да се възползват от това невероятно предложение! Затова побързайте и запазете своя час на +359 889314141. Очакваме ви!

Нашите съвети:

  • Препоръчваме на дамите, които ще ни посетят в този ден да са пробвали вече булчински рокли. Така много по-лесно ще се ориентират в моделите и ще могат да направят най-добрия избор;
  • Също така ви съветваме да разгледате роклите, които предлагаме и да си отбележите тези, които са ви направили най-голямо впечатление;
  • И най-важното – вземете със себе си весело настроение и добри съветници, а ние ще се погрижим за всичко останало! 🙂

Подробности за промоцията:

  • Корекциите не са включени в намалените цени на роклите;
  • Намалението е валидно само при пълно заплащане на сумата за покупка;
  • Всяка булка ще има на разположение 1 астрономически час за проба;
  • Пробите се извършват само с предварително записан час.

Доверявайки се на опита си избираме само най-красивите булчински рокли дело на талантливи и доказали се дизайнери по целия свят. Избирайки от техните колекции ние представяме на своите булки само най-добрите модели.

Към момента сме официални представители на три от най-известните марки в света на булчинските рокли – WONÁ Concept, Luce Sposa и Esmée Bridal.

Нашата цел е посещението Ви при нас да бъде приятно, изпълнено с емоции и запомнящо се!

Повече за работата на дизайнерите, както и всички техни колекции можете да научите на официалните сайтове на марките –https://lucesposa.com, https://wonaconcept.com и https://www.esmeebridal.com.

Atelier Ivoire – Wedding dresses and more!

Comments (87)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *