Коледното намаление в Ателие Ивоар vol.9 стартира днес и отново е много вълнуващо!

Настъпва най-вълшебното време от годината. Коледа е почти тук и по традиция ние отново ще зарадваме всички булки с изненади и подаръци:

  • До 31.12.2021 ще имате възможността да се възползвате от ексклузивна отстъпка от 20% при поръчка на булчинска рокля от колекциите на WONÁ Concept, Luce Sposa и Esmée Bridal;
  • Към всеки поръчан модел ще получите подарък жартиер, който ще бъде ръчно изработен специално за Вас, с детайли и елементи от самата рокля.

И за да бъде преживяването ви при нас истински приятно всички проби ще бъдат само с предварително записан час. Побързайте и се обадете на +359 889314141. Очакваме ви!

  • Корекциите не са включени в намалените цени на роклите;
  • Намалението е валидно само при пълно заплащане на сумата за поръчка или покупка;
  • Пробите се извършват само с предварително записан час;

Доверявайки се на опита си избираме само най-красивите булчински рокли дело на талантливи и доказали се дизайнери по целия свят. Избирайки от техните колекции ние представяме на своите булки само най-добрите модели.

Към момента сме официални представители на три от най-известните марки в света на булчинските рокли – WONÁ Concept, Luce Sposa и Esmée Bridal.

Нашата цел е посещението Ви при нас да бъде приятно, изпълнено с емоции и запомнящо се!

Повече за работата на дизайнерите, както и всички техни колекции можете да научите на официалния сайт на марката –https://www.lucesposa.com

Atelier Ivoire – Wedding dresses and more!

Comments (2)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *