Булчинска рокля според зодията – Част III

Лъв (23 Юли -  22 Август)

Индивидуалност: Лъвът притежава силна енергия и подчертана индивидуалност. С ясно изразени лидерски качества умело успява да контролира почти всяка ситуация, винаги постигайки целите си. Лъвът, особено дамите, представителки на този зодиакален знак са властни, дисциплинирани и често свръх амбициони.

Личен стил: Лъвовете са едни от най-суетните зодии. Така както лъвът обикновено символизира сила, могъщество и величие, в модата този зодиакален знак е символ на безапелационен стил и отношение към естетиката.

Вашата булчинска рокля според зодията:  Символът на лъва е известен още като кралски символ-често присъства в герба на монархиите. Логично, няма да сгрешите ако се спрете на величествен модел булчинска рокля с дълъг, царствен шлейф и пишен воал със същата дължина. Силует в стил “принцеса” би бил отличен избор, а материите трябва да са сатен, коприна, шифон или мек тюл. Елегантни детайли като брошка с кристали само би подчертала царствената ви осанка.

Нашите предложения за дамите представител на зодия Лъв: Шампан и Месина

Champagne

Дева (23 Август -  22 Септември)

ИнNiortдивидуалност: Девите са логични, чувствени, последователни и отговорни, повече интелектуални, отколкото емоционални. Чувстват непрекъснато необходимост от самоусъвършенстване, анализиране, подреждане и систематизиране на фактите. Те са скептици, не приемат интуицията за водеща. Виждат живота ясно, стараят се да опростят проблемите.

Личен стил: Стилът, който Девите изповядват е бохемски. В интерес на истината Девите залагат по скоро на строгата “момчешка” визия. Костюм с панталон, тонове в нюансите на синьо и зелено, а когато става дума за мода, Девите са всичко друго не и импулсивни. Разчитат на обмислен избор и изпипване на детайлите около визията им.

Вашата булчинска рокля според зодията: Подходящи за Девите са булченски рокли в стил “винтидж” с романтично излъчване. Сърцевидни деколтета, наличие на дантела, цветове айвъри или антична роза биха подчертали ретро визията, която е изключително подходяща за Девите. Аксесоарите са семпли, шармантна воалетка или дантелено чадърче биха били отлично допълнение към сватбения ви тоалет.

Нашите предложения за дамите представител на зодия Дева: Ниор и Бурж

 

 

Везни (23 Септември – 22 Октомври)

Provence-bИндивидуалност: Везните се чувстват добре само в компания. Чувстват се силни в брака и всички други партньорски начинания. Те се подчиняват ту на разума, ту на желанията си и са в непрекъснато неравновесие. Везните се реализират много добре на обществено ниво и в колектив. Везните са честни, искрени и деликатни. Имат високи критерии за красота и естетика, верни приятели, много разумни. Те лесно се привързват и то от сърце, а не от меркантилност.

Личен стил: Всичко, което носите трябва да бъде драматично и запомнящо се. Везните имат подчертан афинитет към бижутата и всички елегантни, класически, официални тоалети. Дълги рокли до земята, сексапилни голи гърбове, огнени и съблазнителни цветове са напълно характерни за Везните.

Вашата булчинска рокля според зодията: Везните са ясни и категорични в избора си, включително и в този за булчинската рокля. Те се подготвят предварително и знаят точно какво искат. Припран модел рокля, изработена от шифон или сатен, с флорални акценти и изрязано, сърцевидно деколте или съблазнителен гол гръб биха се вписали чудесно в стила на Везните. Дискретни бижута от естествени камъни и небрежен нисък кок биха завършили сватбената им визия в холивудски стил.

Нашите предложения за дамите представител на зодия Везни: Прованс и Афрагола

Булчинска рокля според зодията – Част I – Водолей, Риби и Овен

Булчинска рокля според зодията – Част II – Телец, Близнаци и Рак