Булчинска рокля според зодията – Част II

Телец ( 20 Април – 20 май)

Индивидуалност: Телецът е миролюбив и добронамерен, умее да се концентрира и лесно постига целите си. Идеите, които дава отначало изглеждат незначителни, но скоро става ясно, че влияят в много по-широк мащаб. Прагматичен и пресметлив, телецът може убедително да измъкне парите от всеки джоб.

Личен стил: Телците са по-скоро консервативни в разбиранията си за стил и биха заложили на класическата елегантност. Обичат акцентите и светлите тонове и естествените материи.

Вашата булчинска рокля според зодията: Телците са тактични и изключително чувствени. Дамите, преставител на този зодиакален знак ще се чувствате великолепно в подчертаващ силуета модел рокля, изработена от естествени материи –  копринен сатен или органза. Елементи подчертаващи сексапила ви като силно изрязан гол гръб или широко деколте, подчертано от ефирно падащи презрамки, нежно обсипани с перли ще допълнят съблазнителното ви излъчване.

Нашите предложения за дамите представител на зодия Телец: Римини и Лориан

Rimini B Rimini F

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Близнаци  (21 май –  20 юни)

Индивидуалност: Близнаците са всеизвестни с чаровната си нерешителност и завладяваща енергия. Ако сте представител на тази зодия, то със сигурност прецизността, любознателността, начетеността и способността да мислите бързо са черти от характера ви. Близнаците умеят да използват стихията на вятъра, гласът им има магически вибрации и са способни да убедят когото и да било в каквото и да било.

Личен стил: Лутащи се в постоянното си раздвоение близнаците са способни да преминат от екстравагантен, дори екцентричен стил към абсолютно класчески линии. Така че, личният им стил зависи изцяло от моментното настроение.

Вашата булчинска рокля според зодията: Както вече уточнихме иделаната булчиска рокля за близнаците ще е тази, която си представят на момента. Планирането на модела ще премине през множество изменения и финалната визия няма да има нищо общо с първоначалните им представи. За тях е подходяща рокля с актуалната вече трети сезон tea-length дължина, както и обемна пола с дължина под коляното – закачливо шармантна и предразполагаща към характерния за зодията флирт. Няколко живи цветя вплетени в небрежен нисък кок само биха допълнили нежното излъчване на красивите близнаци.

Нашите предложения за дамите представител на зодия Близнаци: модели на френския лейбъл CYMBELINE – GIGI и GRACE

001-CY-GIGI 033-CY-GRACE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рак (21 Юни – 22 Юли)

Индивидуалност: Ракът си е достатъчен сам на себе си. Ракът е много ласкав и много обичлив, но в подсъзнанието си винаги мисли за несъществуващи опасности. Най-важното нещо за Ракът са дома и семейството му. Раците имат покровителствено отношение към хората. Проявяват съпричастност при поява на проблеми и търпение в екстремни моменти. Те са грижовни, благоразумни и трудолюбиви.

Личен стил: Раците са истински моден парадокс. Раците са в състояние да заложат на бунтарска визия, съчетавайки официална рокля с небрежни гуменки. В същото време, могат да бъдат забелязани в изключително класически и стилен тоалет като и в двата варианта ще излъчват еднакви увереност и сексапил. Раците обичат лукса и залагат на световноизвестни марки.

Вашата булчинска рокля според зодията:  Част от вас копнее за ефирна булчинска рокля, с изчистена кройка, която брилянтно би се вписала за плажна сватбена церемония, докато другото ви „аз“ би заложила на традиционен, класически, пищен модел булчинска рокля в стил „принцеса“. Е, мили раци, за вас изключително подходящо би било предложението ни за втора булчинска рокля, за да съчетаете елегантната визия на традиционната рокля, с ефирната нежност на по-изчистен модел, неограничаващ движенията. Избягвайте прекаленото наличие на орнаменти и заложете на изчистени модели, изработени от сатен и тюл, или тафта и органза.

Нашите предложения за дамите представител на зодия Рак: Ница и Зафина

Nice

Булчинска рокля според зодията – Част I