Булчинска рокля според зодията – Част I

Водолей (20 Януари  – 18 Февруари)

Индивидуалност: Вие сте независими и с ясно изразен характер. Лъчезарни, доверчиви и креативни, представителите на зодия Водолей са желана компания от всички. Добър приятел и добър съветник Водолеят не признава никакви ограничения, когато си науми нещо. Характерно за този зодиакален знак е наличието на богато въображение, което те са в състояние да култивират по неповторим начин, за да постигнат целите си.

Личен стил: Водолеите са интровертни и не са подвластни на модни тенденции, освен ако действително не се харесват как изглеждат в определена дреха. Предпочитат изчистените линии и залагат на предпочитаните от тях цветове в сребро, тюркоаз и наситено сини тонове, но не обръщат особено вннимание на детайла.

AlsaceВашата булчинска рокля според зодията:  Ако сте представител на зодия Водолей, то вие ще спрете избора си на рокля, която се отличава с елегантен, но уникален силует – класически, но интригуващ. Опитайте да заложите на прибран модел в силует русалка, подчертан от красиви воали, солейлиран тюл или нежни пера. Ако изберете и съответстващо болеро – няма да сгрешите. Вие сте достатъчно креативни, затова биха ви подхождали и ненатрапчиви акценти като ръчно апликирани дантелени елементи или дискретни камъни. А наличието на шармантна воалетка само би завършило цялостната ви елегантна визия. Подходящи са рокли с ретро излъчване в стил Великият Гетсби.

Нашите предложения за дамите представител на зодия Водолей: Елзас и Бордо

Риби (19 Февруари  – 20 Март)

Индивидуалност: Рибите са емоционални, романтични и напълно отдадени на обкръжението си. Представителите на този зодиакален знак са честни, склонни към компромиси, с чувство за хумор, изпълнителни и склонни към съчувствие. Имат отношение към детайла и винаги са педантично прецизни в избора си.

Личен стил: Вашият стил е подчертан от известна нотка на фриволност. Обичате оригиналните модели дрехи, които подчертават индивидуалността ви и имате слабост към естествените материи като коприна, кашмир и вълна. Обръщате внимание на допълнителните детайли, подчертаващи дрехата като копчета, наличие на джобове и залагате на наутрални цветове.

BretagneВашата булчинска рокля според зодията:  Освен нежни и романтични, Рибите са и практични затова биха заложили на удобна рокля, която да е подходяща не само за официалната церемония, а и в която биха се чувствали комфортно на самото сватбено тържество. Рокля в силует в А-линия с прибиращ се шлеф, изработена от естествена коприна или висококачествен сатен би била удачен избор за представителите на тази зодия. Наличието на красива панделка, нежни дантелени апликации или облечени копчета са допълнителните елементи, които всяка Риба би избрала.  Също така, за вас би била подходяща и рокля в две части, с откачаща се пола, която да се превърне в елегантен и удобен сватбен тоалет след официалната част и да ви позволява свободно да се вихрите в разгара на купона.

Нашите предложения за дамите представител на зодия Риби: Бретан и Тоскана

Овен (21 Март  – 19 Април)

Индивидуалност: Овните са истински огнени представители на зодиака – импулсивни и ексцентрични, те биха заложили на визия, която да разкрива темперамента им. Овните са великодушни и на тях може да се разчита, което ги прави едни от най-предпочитаните за приятелство в зодиака. Енергични, смели и себеотдадени, Овните са амбициозни, нетърпеливи, свежи, упорити и артистични.

Личен стил: Вие поемате риск и не се страхувате да експериментирате с външния си вид. Залагате на визия, която не остава незапомнена и за вас е важно да бъдете впечатляващи със стила си.

Вашата булчинска рокля според зодията:  За Вас със сигурност важи правилото, че традициите не са това, което бяха. Бихте избрали ексцентричен модел с впечатляващ гол гръб; силует, подчертаваш сексапила ви; различни цветни акценти; асиметрични кройки или ефектни акценти, които ще откроят роклята ви от представите за стандартната булчинска рокля стил “принцеса”.

Нашите предложения за дамите представител на зодия Овен: Капри и Болоня

Capri B