Къса булчинска рокля – 10 причини ЗА!

Късата булчинска рокля е моделът, на който трябва да се спрете за вашата сватба ако искате да сте в крак с последните модни тенденции в сватбената мода за 2014.

Традиционната дълга и пищна булчинска рокля е прекрасна, но късият вариант става все по–предпочитано решение за съвременните и модерни булки, които разчитат както на свежа, сески визия, така на удобството и практичността. Ако искате да сте изключение от общоприетите правила и норми – заложете на сватбеното мини!

SWD

Защо да изберем къса булчинска рокля?

  1. Тя е много по-удобна и практична и няма да се налага да изпадате в неудобство, борейки се с дългия шлейф или допълнителните обръчи.
  2. Тя може да е също толкова елегантна като традиционната булчинска рокля, но далеч по секси.
  3. Тя е по-евтина.
  4. Тя се транспортира и съхранява по-лесно.
  5. С нея можете да акцентирате върху великолепните си обувки или да разкриете сексапила на дългите си крака.
  6. Може да бъде комбинирана с дълга, допълнителна пола, която ще ви даде визията на традиционната булка с рокля на принцеса за официалната част от сватбата, докато по време на партито можете да останете само в привлекателния мини вариант. Така ще имате 2 в 1 булчинска рокля и поне 2 различни визии, с които да изненадате гостите си.
  7. Тя е иделана за лятна сватба или в случай, че сте избрали плажен вариант за сватбеното си тържество.
  8. Няма да има необходимост от “помощ”, когато ползвате тоалетната ;)
  9. Можете да я облечете не само на сватбата си, но и на всяко друго подходящо събитие като коктейл или градинско парти.
  10. Можете да разчитате на също толкова богат избор  за цвят, форма или материи. Във вариант мини или tea length, с прибран силует или принцеса, диамантено бяла или в цвят ivory, от сатен, шифон, дантела или тюл, в изчистен вариант или с допълнителни детайли като бродерия, апликации, мъниста или 3D цветя, късата булчинска рокля може лесно да се превърне в роклята на мечтите ви!

Ние ви напомняме, че в Ателие Ивоар можете да намерите богат избор именно на къси модели булчински рокли, както в самостоятелен вариант, така и с допълнителни елементи като обемни поли или откачащи се елементи, като можете да разчитате на нас при изработка на роклята на мечтите ви и по индивидуален ваш дизайн.

 

Източник: http://e-shop.atelierivoire.com/blogs/news

 

Ателиер Ивоар,

За булките и роклите – с любов!