Изработване на рокля и/или аксесоар по наш дизайн

 Ателие Ивоар предлага три основни линии булчински и официални рокли: Atelier Ivoire Bridal, Atelier Ivoire Couture и Atelier Ivoire Glamour. Всяка рокля от тези линии е изработена в съответствие с най-актуалните модни тенденции, като използваме оригинални кройки и най-висококачествени платове и материали при изработката на роклите. Ако ви допадне някой модел от собствените ни линии, можете да го закупите на посочената от нас цена като всички цени са указани на сайта ни.  В тази цена са вкючени необходимите корекции по роклята, за да бъде адаптирана тя спрямо индивидуалните особености на фигурата Ви /(бюст, талия и ханш) и скъсяване на роклята, в зависимост от обувките за събитието или Вашето желание, ако става въпрос за къса или средна дължина рокля/. Също така, в цената са калкулирани разходите за химическо чистене и парно гладене.

Булчинските рокли се дават на клиента с отделна вътрешна пола, когато моделът го изисква. Ние не таксуваме полата във финалната цена, но взимаме депозит за нея. След като събитието мине, тази пола се връща на Ателие Ивоар, а ние Ви връщаме депозита, ако по полата няма сериозни и непоправими щети.

Закупуването на налична рокля  или аксесоар от която и да е от нашите колекции се извършва като капарирате модела, депозирайки 50% от стойността му. Останалата сума се заплаща на първата проба, преди извършването на каквито и да било корекции, ако се налагат такива или при получаване на роклята/аксесоара.

В случай, че желаете да поръчате някоя от наличните ни рокли, но в друг цвят, размер или с изменена кройка/детайли, то цената на модела се оскъпява с 10%. Срокът за изработка е 45 календарни дни. Преди приемането на поръчката ще Ви запишем час за взимане на индивидуални мерки, за да определим размера на роклята, както и да уточним всички детайли по изработването на роклята като – материя, основен цвят, цвят на декорациите, специфични детайли.

Поръчката се счита за приета след уточняване на всички гореспоменати детайли и след заплащане на 50% от стойността на желания от Вас модел. Останалата сума от стойността на роклята/аксесоара се заплащат при фактическото и закупуване от Вас, преди извършването на каквито и да било корекции, но не по-късно от 2 седмици след пристигане на роклята/аксесоара в Ателието.