БУЛКИ ВЪВ ФОРМА – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ОТ АТЕЛИЕ ИВОАР!

Скъпи бъдещи булки, Ателие Ивоар ви предизвиква да влезете в перфектна форма за вашата сватба и то само за 30 дни. Регулирайте теглото си и стегнете тялото с програмата ни от упражнения “Булки във форма”.

Нещо повече, за да ви мотивираме, ние хвърляме ръкавица, предизвиквайки най–упоритите от вас.

top 10 exercises cover

За целта:

1. Направете снимка преди да започнете програмата и ни я изпратете на имейл: info@atelierivoire.bg.

2. Заповядайте в Ателието, където да обсъдим модела на роклята на мечтите ви, независимо дали искате да заложите на модел от нашите колекции или бихте искали да изпълним рокля по поръчка. При това посещение ние ще вземем мерките ви като ще измерим и талията.

3. Направете програмата в рамките на 30 дни, след което заповядайте отново в Ателието, за да ви измерим отново.

4. Ателие Ивоар ще ви предостави 10%  отстъпка, като към тях ще добавим толкова процента допълнителна отстъпка, колкото сантиметри от талията сте изгубили от талията си, и ще ви направи подарък – воал по избор! Освен това, всички корекции по роклята ще бъдат за наша сметка.

5. Ще направим финална снимка, която да сравним с първоначално изпратената от вас, за да се насладите сами на резултатите :)

30 дни, 10 упражнения, ГАРАНТИРАНИ РЕЗУЛТАТИ!

Ние ви съветваме:

  1. Започнете програмата с 3/5 дневен детокс. Изключително много симпатизираме на Албена, която е създателка на Проекта “Здравей”, затова ви предлагаме някоя от нейните програми за детокс: http://www.zdravei.org/pages/programi/opisanie-i-nasoki/
  2. След като се захраните заложете на здравословен и балансиран план за хранене – наблегнете на суровите плодове и зеленчуци, ограничете захарта, брашното и пържентото, пийте поне 2 л. вода на ден. Изберете ден от седмицата, в който си позволявайте всичко, което ви се хапва, но само 1. ;)
  3. Изберете витамини, които започнете да пиете.
  4. Настройте се максимално положително – помнете, че работите за себе си!
  5. Започнете програмата с упражнения като отделяте особено внимание именно на качественото им изпълнение, а не на количеството.
  6. Поне веднъж седмично си подарявайте по едно прекрасно изживяване – масаж или друга СПА процедура.

Съветваме ви да се обърнете към нашите партньори от СПА Деметра, които предлагат широко портфолио от спа изкушения и множество програми за корекция и стягане на фигурата.

http://spademetra.com/kozmetichni-uslugi/kozmetichni-kabineti.html

       7. Бъдете мотивирани!

За Ваше удобство сме подготвили програмата с упражнения в удобен формат, който може да бъде разпечатан, за да ви подсеща. Подходящ е и за закачане на хладилника за още повече мотивация :)

Стартирайте СЕГА!

Ателие Ивоар,

За булките и роклите с любов…

И във форма!

top-10-exercises-for-brides.2 top-10-exercises-for-brides.3 top-10-exercises-for-brides.4 top-10-exercises-for-brides.5 top-10-exercises-for-brides.6