Алтернатива на бялата булчинска рокля

ViolaVadim_10-705x470Трябва ли булката задължително да е облечена в бяло? Ако този въпрос ни беше зададен в средата на миналия век, например, отговорът ни щеше да бъде категорично и безусловно „Да“. Оказва се, че и сега има много хора, които смятат, че булчинската рокля непременно трябва да е бяла, като символ на чистотата и невинноста на булката.

Но ако трябва да се обърнем към традицията, ще трябва да се върнем векове назад. По време на сватбата, булката е носела най-красивата си рокля, без значение от цвета й. Днес все по-често ставаме свидетели на булки, които избират за своя Голям ден именно рокли в цвят, бил той и по-блед. И защото сме твърдо „За“ всичко ново и модерно, което прави всяка една булка да изглежда „Уау“, решихме да ви разкрием какво се крие зад тази смела алтернатива на бялата булчинска рокля.

За цветните рокли

 ViolaVadim_33-705x705Днес много булки избират нетрадиционни места за сватбената церемония, интересни теми за тържеството и какви ли не изненадващи сценарии. Тогава защо да не експериментират и с цвета на роклята? С цялата тази вълна на изнесените ритуали, която ни завлядава все повече и повече, спокойно можете да заложите на цветна булчинска рокля. Много булки искат да изрязат същността си именно по този начин. Ние ги подкрепяме с две ръце, защото това е техният ден и най-важното е те да се чувстват прекрасни, очите им да блестят от щастие и да са влюбени в роклята си.

В тазгодинишните колекции на почти всички големи дизайнери, присъства поне една цвета булчинска рокля – бледо розова, капучино или с принт на цветя – това ще бъде модерно през 2016-та година. Така че не се колебайте и изберете това, което ви харесва!

Препоръки

Обърнете внимание на красотата на сезона

ViolaVadim_87-705x705Ако сватбата ви е през пролетта или лятото можете да заложите, както на меки и пастелни нюанси, така и на наситените и ярки цветове. Ако сте планирали тържеството да бъде през есента обаче – изберете по-топлите нюанси – шоколад или може би, злато. През зимата имате два варианта. Или да подчертаете атмосферата на сезона с рокля в сребристо или бледо синьо, или да бъдете в контраст – с рокля в цвят Марсала, например.

Съобразете цвета на роклята с вашата същност

Ако сте романтична личност не е необходимо да шокирате всички присъстващи на сватбата с нещо ярко и екстаравагантно. По скоро заложете на меките и пастелни нюанси. И разбира се, обратното! И не знабравяйте, че какъвто и избор да направите, най-важното е, когато облечете роклята да се чувствате най-красивата булка на света!

За роклите с любов!

Ателие Ивоар